Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2009 12:43 - Canon въвежда ново поколение платформа за печат
Автор: bakardjiev Категория: Технологии   
Прочетен: 1183 Коментари: 0 Гласове:
0



 Според японската компания, imageRUNNER ADVANCE е революционна нова платформа, която ще доведе до повишена ефективност, повече сигурност, намаляване на разходите и по-малко негативно влияние върху околната среда.


Canon Europe представи нова многофункционална платформа за печат (MFP), наречена Canon imageRUNNER ADVANCE. Разбира се, тя ще бъде въведена с представянето на изцяло нова гама многофункционални устройства за офис и производствен печат, информират от българското подразделение на компанията.
Новата гама офис устройства ще включва серията imageRUNNER ADVANCE C5000 (клас 30/35/45/51 стр./мин.) и серия C7000 (55/65 стр./мин.), които са проектирани така, че да отговорят на изискванията и нарастващите потребности на бизнеса в съвременната икономическа обстановка. Според Canon, те са подходящи са за организации от всякакви размери и ще помогнат на компаниите да бъдат по-ефективни чрез лесна интеграция в техния работен процес и документопоток, както и да постигнат по-ниски оперативни разходи, да увеличат сигурността и защитата на документите си и да имат по-малко влияние върху околната среда.

image


Според официалната информация от Canon, следващото поколение цветни многофункционални печатащи устройства ще има "стотици подобрения". Например, нов усъвършенстван контролер, който предлага повишена производителност чрез по-бърза обработка. Други предимства са също първата в индустрията MEAP технология (Многофункционалната вградена платформа за приложения) на Canon и сътрудничеството със водещи софтуерни компании и продукти като Adobe, Microsoft и NTWare, което осигурява веднага пълна интеграция с най-често срещаните офис системи, допринасяйки за подобряването на работната ефективност и сигурност. 
Новата платформа ще дава възможност на потребителите също да сканират хартиени документи бързо и към множество различни приложения, като ще има и поддръжка за много нови формати файлове, включително Adobe PDF, Adobe PDFA1b, Office Open XML и Reader Extensions. Широкият, цветен TFT LCD сензорен дисплей, вграден във всеки imageRUNNER ADVANCE продукт,пък дава възможност на потребителите да настройват и персонализират възможностите на устройството и дисплея за своите индивидуални потребности. 

image


Серията imageRUNNER ADVANCE осигурява и повишена защита на документите и отговаря на най-стриктните изисквания и стандарти за сигурност в бранша, подчертават още от Canon. Сигурността може да се постигне например чрез персонални карти за идентификация на служителите, и печат на най-близкото или най-удобно устройство, както и чрез отстраняване на твърдия диск. Информацията от изключително ниво на поверителност може да бъде защитена и чрез системата Document Scan Lock Kit, с която се поставя воден знак на отпечатаните документи, и ли чрез прилагането на Adobe LiveCycle Rights Management policy server, който контролира достъпа до сканираните PDF документи.
imageRUNNER ADVANCE платформата е проектирана и с мисъл за екологията. Според Canon, базираните на нея устройства се отличават с "най-високите в индустрията нива на енергийна ефективност", с общо намаляване на въглеродните емисии с до 50%. Новата серия също така използва био-пластмаси в серия от външни части и отговаря на изискванията на стандартите Energy Star и ROHS.

image

В допълнение на серията imageRUNNER ADVANCE C7000 и C5000 серията, Canon представя също нова imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO серия от устройства, насочени към фирмите, предлагащи професионални печатни услуги с изисквания за по-малък обем производство спрямо тези на клиентите на imagePRESS, допълват от японския производител.
Според официалната информация, новата серия продукти imageRUNNER ADVANCE ще направи пазарния си дебют в Европа през четвъртото тримесечие на 2009 г. www.pcworld.bg


Тагове:   ново,   поколение,   печат,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bakardjiev
Категория: Технологии
Прочетен: 127787
Постинги: 141
Коментари: 71
Гласове: 57
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031